The Four Seasons

Overview

  • Location: Hampshire

Following a multi-million-pound refurbishment The Four Seasons in Hampshire was reimagined by Martin Brudnizi Design Studio.

The interior scheme was inspired by the locality and rich heritage, a restored 18th Century manor house tucked away within a quintessential Hamlet of the English countryside.

The reconfiguration and refurbishment of the ground floor facilities included the reception and ancillary areas, a new bar, kitchen, drawing room and renovations of The Royal Suite.

The joinery package was extensive and designed to complement a Graded English country house with a contemporary twist. Each room is distinctive in character with British style woven throughout, from the high gloss marble reception to the classic detailing and wooden panelled walls of the Bar and Lounge to the bespoke oak bookcases within the Library.

The Wild Carrot Restaurant was extended and includes an open kitchen for added drama, a variety of seating including banquette booths and an island cocktail bar with timber and brass detailing.

We delivered an exceptional joinery package that features throughout this luxurious space, perfectly representing heritage and quality.

For more details on this amazing project please click here.

Photography taken by James McDonald

© Whittle Interiors Limited

Interested in working with us on your next project? Call us on 01202 400 333 or email us